Ansök enkelt med BankID

Ansök enkelt med BankID

Tanka fel-försäkring på köpet med Shell MasterCard

Att välja fel pump när du tankar kan stå dig riktigt dyrt. Skulle du t ex tanka bensin i en dieselbil kan du behöva sanera tanken, och i många fall måste bilen bärgas. Från och med den 1 juni har vi därför inkluderat en tanka fel-försäkring när du tankat minst 20 liter och betalat hela tankningen med ditt Shell MasterCard. Det gör att du kan känna större trygghet om olyckan skulle vara framme. Försäkringen ersätter kostnader på upp till 3.000 kr som uppkommit i samband med skada på fordon (bil och mc) vid tankning av fel bränsle till exempel sanering av bränsletank och byte av bränslefilter.

Har du några frågor och funderingar om försäkringen är du välkommen att höra av dig till oss på tel 0476-587 065.

Läs mer om Förköpsinformation samt Fullständiga villkor.

Ikon illustration bränslepump

Rabatt på varje liter

Vi drar alltid av 15 öre per liter när du tankar med Shell MasterCard på bemannade Shellstationer i Sverige.

Ikon illustration plånbok

Kontant bonus

Betala med ditt Shell MasterCard så får du för närvarande tillbaka 0,5% kontant bonus. Dock inte för betalningar via tjänsten Betalo, samt inköp av drivmedel eller inköp på konkurrerande bensinstationer i Sverige.

Ikon illustration spargris

Hög sparränta

Ta hand om pengarna lite extra. Du kan spara upp till 15 000 kr med en ränta som inte skäms för sig. Just nu är den 2 %.

Ikon illustration 0% och en plånbok,

0 kr i årsavgift

Shell Mastercard har 0 kr i årsavgift och 0 kr i aviavgift om du betalar hela fakturan via e-faktura eller autogiro, pappersfaktura kostar 15 kr.